VETERANI ORŠK-a U SOMBORU

Na poziv prijatelja iz Sombora, ekipa ORŠk-a je nastupila na jakom tradicionalnom međunarodnom natjecanju u lovu ribe udicom na plovak “Magic kup 2017.” Budući da se u isto vrijeme održavalo i 4. kolo Županijske lige na Dravi, određeno je da u Sombor idu veterani. Domaćin nas je odlično primio, bili smo sa nekim prijateljima, koje nismo dugo vidjeli. Nakon domaćeg doručka i domaće rakije od kajsije i šljive, minutom šutnje odali smo počast nedavno preminulom Ivanu Miloševiću, dugogodišnjem predsjedniku Kluba. Zatim se prišlo izvlačenju startnih brojeva. Lovilo se uglavnom na šteku, a mi ostali, koji smo lovili direktašima, nismo se proslavili. Najviše se lovila babuška, deverika i keder.

REZULTATI POJEDINAČNO PO SEKTORIMA:

SEKTOR 1.

1. Dragan Kopanja                                ”Podunavlje” Bač

2. Jaroslav Galađik                               “Karaš” Bački Petrovac

3. György Kapjuk                                  ”Bajai She” Baja

SEKTOR 2.

1. Janoš Kanjo                                    ”Kečiga” Bačko Petrovo Selo

2. Nikola Lazić                                    ”JMN Team” Odžaci

3. Janko Zornjan                                 “Linjak” Lalić

SEKTOR 3.

1. Milorad Blanuša                                ”Bucov” Apatin

2. Dalibor Dakić                                    ”Karaš” Odžaci

3. Ante Čavar                                       “Podunavlje” Bač

REZULTATI EKIPNO:

1. “Karaš” Odžaci

2. “Podunavlje” Bač

3. “Rumenka” Rumenka

Nakon natjecanja, domaćin nas je ugostio u prekrasnom restoranu “Jelena”, na samoj obali Velikog Bačkog Kanala. Uz piće i odličan grah, prišlo se proglašenju rezultata. I tu nije bio kraj. Domaćin je osim medalja i pehara, podijelio i pehare za trojicu najboljih na stazi.

Prvak staze bio je Dragan Kopanja iz Bača sa ulovljenih 3.150 grama, drugi je bio Jaroslav Garađik iz Bačkog Petrovca sa ulovlienih 3.070 grama, dok je treće mjesto osvojio Janoš Kanjo iz Bačkog Petrovog Sela sa ulovljenih 2.670 grama.

Osim ovih nagrada, domaćin tradicionalno dodjeljuje i nagradu za najveću ulovljenu ribu (meredov), kao i za najslabiji ulov na stazi. Ova posljednja nagrada, prekrasna torta, pripala je (a kome drugom) Vladi Ribiću iz ORŠK-a. Tortu smo odmah isjekli na komade i u slast pojeli.

Hvala domaćinu na predivnom druženju.

Vidimo se i dogodine.

Komentari

Objava tagirana s ,