Održana godišnja skupština kluba

22.03.2024.godine održana je redovna godišnja supština u Udičarsko-turističkom domuna ušću Karašice. Izvješće o radu za 223. i plan rada za 2024. godinu podno je Mijo Birčić, predsjednik kluba. Dražen Hajnal, dopredsjednik kluba podnio je izvješće natjecateljske komisije, dok je tajnik kluba, Josip Neznanović, podnio izvješće o materijalno-financijskom poslovanju i predstavio financijski plan za 2025. godinu. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Nakon iscrpljenog dnevnog reda, Mijo Birčić je iznio prijedlog upravnog odbora kluba da skupština proglasi Josipa Neznanovića, sadašnjeg tajnika kluba, za zaslužnog člana ORŠK-a, što je skupština jednoglasno prihvatila, a povelja zaslužnog člana će mu se dodijeliti na ovogodišnjem Memorijalu.

Na kraju skupštine je Vladimir Sever, predsjednik HŠRS-a pojasnio neprimjerene i neistinite istupe pojedinaca u medijima i još jednom naglasio kako je naša županija najbogatija vodenim površinama, te da je sadašnja organizacija upravljanja vodama najbolja. Pojasnio je i ogromnu razliku između morskog i slatkovodnog ribarstva, tako da nije bilo primjedbi što se tiče razlike u cijeni ribolovnica.

Komentari

Objava tagirana s