HUMANITARNA AKCIJA 03.10.2017.

Poštovani ribiči, članovi Kluba

pozivamo vas da se pridružite akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja će se održati dana 03.10.2017. (utorak) u prostorijama udruge Auxilium, Sjenjak 133, Osijek (Robna kuća). Poziv je stigao na e-mail Kluba, te ga ovdje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

pozivamo Vas da se pridružite u svojstvu partnera udruzi Auxilium, Udruzi DOKICA, Moltonku, Gradskoj četvrti Novi grad Osijek, Crveni križ gradsko društvo Osijek, Transfuzijski centar Osijek, i drugim partnerima te mnogobrojnim filanatropima dana 03.10.2017. od 16 do 20 sati u prostorijama udruge Auxilium/Gradske četvrti Novi grad Osijek (robna kuća Sjenjak), Sjenjak 133, Osijek u provedbi humanitarne tradicionalne akcije Čini dobro darujući krv i odričući se bona za topli obrok u korist potrebitih.

Članovi udruge AUXILIUM odlučni su u postizanju cilja, tj. razvitku filantropije i davanja za opće dobro. Sukladno navedenom, građani su razvili projekt/program-aktivnost ČINI DOBRO – DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE koju provode kontinuirano tijekom svake godine s ciljem poticanja i jačanja građanskog aktivizma i volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka. Glavne aktivnosti predmetnog programa/aktivnosti isprepletene su sa solidarnošću, odgovornošću, ljubavlju i pomaganju drugim građanima kojima je pomoć, tj. filantropija potrebna; najčešće marginaliziranim skupinama, kao Dom za odgoj djece i mladeži Osijek. Vas, potencijalnog partnera navedenog programa/aktivnosti, molimo da donesete odluku o sudjelovanju te organizirate sve članove za sudjelovanje, kao i Vaše i njihove prijatelje. Također Vas molimo da definirate voditelja ispred Vaše organizacije te da nam pošaljete kontakt kako bismo uskladili termin dolaska Vaše grupe i druge detalje.

Neovisno o tome mogu li građani darivati krv ili ne, za građane smo pripremili besplatne kave, sokove, kekse, grah a za mališane igraonicu vrijedne družine Moltonka s različitim radionicama i tortom iznenađenja..
Djeca dobiju zabavu, roditelji odmor, a ne moraju kupiti poklon.
Nastavno ustrajanju udruge AUXILIUM da svaka naredna akcija bude bolja za predmetnu smo osim navedenog pripremili dodatno iznenađenje.

Više o akciji ČINI DOBRO – DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE pogledajte na:

http://www.auxilium-populus.com/cini-dobro-daruj-krv-postuj-druge/

 

U iščekivanju Vašeg sudjelovanja!

Lijep pozdrav i svako dobro,

Slavko Dulić                                                                              Marijan Gubina

Predsjednik humanitarne                                                       Voditelj projekta ČINI DOBRO

neprofitne udruge AUXILIUM                                                  Kontakt telefon: 095/9007445     

Komentari